To-do-lister

Lige nu føler jeg mig som en rigtig kone. Jeg sidder i sofaen og venter på, at jeg skal hente A. Han har været rigtig sej og gennemført langrendsløb på 38 kilometer i Norge. Lejligheden er gjort rent, dynerne har hængt ude hele dagen og jeg har faktisk også vasket gulv. Ja ja…to-do-listen er blevet mindre. Der er banankage i ovnen, og jeg har brugt vores KitchenAid maskine for 3. gang, siden vi fik den i bryllupsgave! Jeg bevæger mig hen imod en rigtig husmor. Dertil har jeg også læst lidt i en bog i solen i dag – det skal siges, at jeg er rigtig dårlig til at læse bøger! MEN jeg er startet på den her…jeg har lånt den af Marie – en af mine yndlingselever fra Bjergsnæs 😉

bog

Det er en måned siden, at jeg sidst var på bloggen. Jeg har besluttet mig for, at det ikke skal være et punkt på to-do-listen, da blog-tid skal være hygge-tid. Faktisk havde jeg tænkt, at Påsken skulle bruges på at skrive lidt, men så stod den på familie-tid 😉 Og i denne weekend har jeg så haft alene-tid, da A har været i Norge. Så har jeg nået en masse ting på to-do-listen, men den er alligevel stadig lang. Faktisk kommer der hele tiden flere ting til, men sådan er det jo, og hvis den pludselig var tom, ville det nok også være trist. Men alligevel stræber man jo mod at få så mange ting slettet fra listen som muligt.

Nu ringer uret og kagen er færdig. Og om lidt skal jeg hente A. Det var alt for nu…jeg lover, at jeg skriver snart igen.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s